Nokia X10 128GB Grøn - Tips og tricks
Tips og tricks til Nokia X10 128GB Grøn
Ofte stillede spørgsmål om Nokia X10
Svar:
Ud over den interne lagerplads på din enhed kan du også bruge Cloud Storage. Her kan du uploade dine billeder og videoer, så de ikke længere behøver at være på din telefon. De forbliver tilgængelige på din telefon via skyen, men optager ikke mere plads på din telefon. På denne måde forbliver din telefon hurtig, og dit lager bliver meget mindre fyldt op. Eksempler på skylagring er iCloud, Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive.
Svar:
Telefonens interne lagerplads kan blive fyldt op, hvis du gemmer mange apps, billeder, videoer, musik eller kontakter. Det er temmelig irriterende, fordi det gør telefonen langsom, og at du ikke længere kan downloade nye billeder eller apps. Du kan udvide telefonens hukommelse med et microSD-kort. Det er et kort, som du kan placere i det andet SIM-kortets slot. Det betyder, at du kun kan bruge ét simkort. Du kan også bruge skylagring (Cloud storage). Du uploader billeder og videoer til skyen og fjerner dem derefter fra din telefon. Filerne vil fortsat være tilgængelige på din telefon via skyen, men de vil ikke længere optage plads på din enhed. På den måde forbliver din telefon hurtig, og du har plads til f.eks. nye apps. Eksempler på skylagring er iCloud, Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive.
Svar:
Det er selvfølgelig irriterende, når din lagerplads er fuld. Ofte kan du løse dette problem ved at sætte et microSD-kort i din telefon for at få ekstra lagerplads. Din telefon bruger hybrid Dual SIM. Det betyder, at det andet SIM-kortslot også er det sted, hvor du placerer dit microSD-kort. Det betyder, at du ikke kan indsætte to SIM-kort og et microSD-kort på samme tid. Du kan vælge mellem et SIM-kort og et microSD-kort eller to SIM-kort. Ved du ikke, hvordan du indsætter microSD-kortet i det andet SIM-kortets rum? Kig i telefonens manual. Dette forklares ofte. Disse manualer kan findes på enhedens side på vores websted.
Svar:
Nogle telefoner har frontkameraet og nærhedssensoren i displayet. Nærhedssensoren blinker, så snart du bringer telefonen tættere på øret. Det ser så ud, som om du har en død pixel i skærmen.
Den blinkende hvide pixel er ikke en død pixel, men nærhedssensoren, der gør sit arbejde med at slukke for skærmen, mens du ringer, for at forhindre utilsigtet berøring.
Svar:
Vandskader på elektronisk udstyr er som regel ikke dækket af garantien. Det skyldes, at vandskader hører under brugsskader. Producenten kan ikke give nogen garanti for dette, da de ikke kan påvirke brugen af apparatet.
Mange enheder, f.eks. smartphones, smartwatches og fitness-trackere, har et vandtæthedscertifikat, der er angivet med en kode, f.eks. IP68 eller 5ATM. Vandskader med disse certificerede vandtætte enheder er heller ikke dækket af garantien. Dette skyldes, at enhedens vandtætte forsegling kan blive slidt og ødelagt ved normal brug. Så prøv altid at forhindre, at din enhed bliver våd, selv om den er vandtæt.